Inhoud

De Vlemmings

Wim

Marianca

Cédric

Anouck

Ayla

De paarden

de vakantiehuizen

biologische tuinderij

contact

adres


icon.jpg
icon.jpg
icon.jpg
icon.jpg

 

Geboren op 24 januari 1986 in Marmande, volgt hij 5 jaar de circusschool, doet hij 4 jaar aan mountainbiken (départementaal- en régionaal kampioen met de sport-afdeling van het Lycée Agricole, en diverse andere activiteiten.
Altijd profiterend van zijn tweetaligheid volgt hij stage bij het vliegveld van Bordeaux en France 3 in Agen (tv zender), heeft diverse zomerjobs waarbij hij werkt met toeristen.
Na het VWO op het Lycée Agricole Etienne Restas, gaat hij naar de ETPA in Toulouse, fotografie waar hij klaar is met zijn studie in 2008. Ondertussen specialiseert hij zich in de paardenfotografie bij persbureau Jacob Melissen in Nederland, gedurende enkele zomers.

Sinds 1 april 2008 covert hij alle concoursen voor de Global Champions Tour en de Samsung Super League overal ter wereld: 's Hertogenbosch, Qatar, Estoril, Barcelone, Sao Polo, ... Zijn fotoos zijn te zien op www.jmint.eu

Zijn kijk op de dingen en de kwaliteit van zijn techniek zorgen voor enthousiame bij de organisatoren en de deelnemers. d

Paarden, MotorCross, maar ook portretten, reportages, deze allround fotograaf biedt u graag zijn diensten aan.